LTV 60jaar 

 

60 Jaar LTV de Grensmeppers. Noteer zondag 14 juni 2020 alvast in je agenda!

In 2020 is het 60 jaar geleden dat onze tennisvereniging werd opgericht. Om precies te zijn: op 22 augustus 1960. Vanaf 1 april 2020, de opening van het tennisseizoen, zal op gepaste wijze aandacht geschonken worden aan het jubileumjaar.

Een werkgroep is bezig met de voorbereiding van een aantal activiteiten. Zo wordt:

  • Het tennispark en de accommodatie feestelijk aangekleed.
  • Bij de club aanwezig fotomateriaal, beeldmateriaal e.d. gedigitaliseerd en gepresenteerd op beeldscherm.
  • Op zondag 14 juni 2020 een feestdag gehouden.

Het wordt een feestelijk samenzijn vanaf 12.00 u met brunch en live-muziek bestemd voor alle leden, gezinsleden en genodigden.

Op het programma staat speciaal voor de jeugd een spellencircuit waarbij ook vriendjes en vriendinnetjes mogen meedoen om zo kennis te maken met het balspel. Ook is er voor inwoners van Stramproy gelegenheid om op die dag, vanaf 16.00 u het tennispark te bezoeken en een balletje te slaan.

De banen worden begin volgend jaar gerenoveerd en ook hier wordt een feestelijk tintje aan gegeven.

En, omdat Nederland op die dag zijn eerste groepswedstrijd EK voetbal speelt kan er vanaf 21.00 u samen nog naar de wedstrijd gekeken worden (op groot scherm!). Kortom, een gezellige nazit met hopelijk een goede afloop!

Speciaal voor het jubileumjaar heeft ons lid Jean-Paul FaviƩ ons huidige logo omgetoverd tot een herkenbaar jubileumlogo. Het resultaat zie je hierboven. De bedoeling is dat dit logo gedurende het hele jubileumjaar in alle correspondentie, communicatie, promotiematerialen, site e.d. gebruikt wordt, zowel binnen de vereniging als daarbuiten.

Begin 2020 ontvangen alle leden een opgaveformulier voor de brunch en het spellencircuit tijdens de feestdag op 14 juni 2020. De werkgroep hoopt op een grote opgave.

Dus, noteer zondag 14 juni 2020 alvast in je agenda! Het belooft een mooie feestdag te worden!

Heb je vragen, neem contact op met Jo Moors, tel. 0495-561310 of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.