Zaterdagmorgen 24 augustus 2019, start van het Jeugdkamp 2019.

Na het inrichten van de slaapplaatsen zijn de jongens en meisjes gestart met de ochtend training sessie met onze trainers Joeri en Peter, met behulp van Thom, Tijn en Jard. De temperatuur liep behoorlijk op waardoor tussentijdse pauzes gewenst waren. Na de ochtendsessie bleven kinderen op de baan, het traditionele spel “Koning Keizer Admiraal” werd gespeeld.

Na de lunch stond het spellencircuit op het voetbalveld te wachten. De kinderen verdeeld in 4 groepjes met ieder een eigen leider (Joeri – Peter – Thom – Jard). Fanatiek werd er gestart met het sjoelspel en zakloopspel. Hierna volgde het penaltyschieten en kaarthuis bouwen. De middag werd afgesloten met twee waterspellen (spons lopen en honkbal tennis met zwembadhonken), hier was het ook wel weer voor. Na wat ontspanning en de BBQ werd een avond spel gehouden, de kinderen wederom verdeeld in een aantal groepjes. Het was een spannende en gezellige smokkeltocht door Rooj.

Voor sommige was dit nog niet genoeg en een aantal kinderen bedachten een eigen spokentocht op het tennispark.

Na een goede nacht slapen moesten de kinderen vroeg op voor de tweede tennis training sessie. Rond 12:00 uur werd het kamp met een lunch (frietjes met een snack) afgesloten.

We willen alle kinderen, trainers en vrijwilligers bedanken voor een fantastisch Jeugdweekend 2019!!!

Bedankt!!

De organisatie Jeugdkamp

 Jeugdkamp 2019 1

Jeugdkamp 2019 2

Jeugdkamp 2019 3

 Jeugdkamp 2019 4

 Jeugdkamp 2019 5

 Jeugdkamp 2019 6

 Jeugdkamp 2019 7