Gesloten

Beste leden van L.T.V. de Grensmeppers,

Zoals jullie wellicht al hebben vernomen is zojuist door de overheid besloten om vanaf vanavond 18.00 uur alle sportclubs te sluiten tot en met 6 april a.s.. Het slot gaat er dus op en wij hopen dat we na 6 april weer te mogen tennissen. Verder zijn de kantinediensten zijn in ieder geval tot 6 april geschrapt uit de planning.

Zorg goed voor elkaar in deze verwarrende en lastige tijd. Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!

Mochten er naar aanleiding van dit bericht vragen zijn dan horen wij dit uiteraard graag. Deze kunt U mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Marjolein Roosendaal

Voorzitter

LTV 60jaar 

 

60 Jaar LTV de Grensmeppers. Noteer zondag 14 juni 2020 alvast in je agenda!

In 2020 is het 60 jaar geleden dat onze tennisvereniging werd opgericht. Om precies te zijn: op 22 augustus 1960. Vanaf 1 april 2020, de opening van het tennisseizoen, zal op gepaste wijze aandacht geschonken worden aan het jubileumjaar.

Een werkgroep is bezig met de voorbereiding van een aantal activiteiten. Zo wordt:

 • Het tennispark en de accommodatie feestelijk aangekleed.
 • Bij de club aanwezig fotomateriaal, beeldmateriaal e.d. gedigitaliseerd en gepresenteerd op beeldscherm.
 • Op zondag 14 juni 2020 een feestdag gehouden.

Het wordt een feestelijk samenzijn vanaf 12.00 u met brunch en live-muziek bestemd voor alle leden, gezinsleden en genodigden.

Op het programma staat speciaal voor de jeugd een spellencircuit waarbij ook vriendjes en vriendinnetjes mogen meedoen om zo kennis te maken met het balspel. Ook is er voor inwoners van Stramproy gelegenheid om op die dag, vanaf 16.00 u het tennispark te bezoeken en een balletje te slaan.

De banen worden begin volgend jaar gerenoveerd en ook hier wordt een feestelijk tintje aan gegeven.

En, omdat Nederland op die dag zijn eerste groepswedstrijd EK voetbal speelt kan er vanaf 21.00 u samen nog naar de wedstrijd gekeken worden (op groot scherm!). Kortom, een gezellige nazit met hopelijk een goede afloop!

Speciaal voor het jubileumjaar heeft ons lid Jean-Paul Favié ons huidige logo omgetoverd tot een herkenbaar jubileumlogo. Het resultaat zie je hierboven. De bedoeling is dat dit logo gedurende het hele jubileumjaar in alle correspondentie, communicatie, promotiematerialen, site e.d. gebruikt wordt, zowel binnen de vereniging als daarbuiten.

Begin 2020 ontvangen alle leden een opgaveformulier voor de brunch en het spellencircuit tijdens de feestdag op 14 juni 2020. De werkgroep hoopt op een grote opgave.

Dus, noteer zondag 14 juni 2020 alvast in je agenda! Het belooft een mooie feestdag te worden!

Heb je vragen, neem contact op met Jo Moors, tel. 0495-561310 of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben weer vlaaibonnen verloot!

Deze heerlijke vlaaien zijn ter beschikking gesteld door:

Joost Snijders.

Van de maanden junki waren de gelukkigen:

 • Roger Kiggen
 • Geer Driessen
 • Theo Ariaens

Iedereen proficiat, vraag niet hoe het kan, maar smul ervan !

 

De horecacommissie van de Grensmeppers

Zaterdagmorgen 24 augustus 2019, start van het Jeugdkamp 2019.

Na het inrichten van de slaapplaatsen zijn de jongens en meisjes gestart met de ochtend training sessie met onze trainers Joeri en Peter, met behulp van Thom, Tijn en Jard. De temperatuur liep behoorlijk op waardoor tussentijdse pauzes gewenst waren. Na de ochtendsessie bleven kinderen op de baan, het traditionele spel “Koning Keizer Admiraal” werd gespeeld.

Na de lunch stond het spellencircuit op het voetbalveld te wachten. De kinderen verdeeld in 4 groepjes met ieder een eigen leider (Joeri – Peter – Thom – Jard). Fanatiek werd er gestart met het sjoelspel en zakloopspel. Hierna volgde het penaltyschieten en kaarthuis bouwen. De middag werd afgesloten met twee waterspellen (spons lopen en honkbal tennis met zwembadhonken), hier was het ook wel weer voor. Na wat ontspanning en de BBQ werd een avond spel gehouden, de kinderen wederom verdeeld in een aantal groepjes. Het was een spannende en gezellige smokkeltocht door Rooj.

Voor sommige was dit nog niet genoeg en een aantal kinderen bedachten een eigen spokentocht op het tennispark.

Na een goede nacht slapen moesten de kinderen vroeg op voor de tweede tennis training sessie. Rond 12:00 uur werd het kamp met een lunch (frietjes met een snack) afgesloten.

We willen alle kinderen, trainers en vrijwilligers bedanken voor een fantastisch Jeugdweekend 2019!!!

Bedankt!!

De organisatie Jeugdkamp

 Jeugdkamp 2019 1

Jeugdkamp 2019 2

Jeugdkamp 2019 3

 Jeugdkamp 2019 4

 Jeugdkamp 2019 5

 Jeugdkamp 2019 6

 Jeugdkamp 2019 7

 

We hebben weer vlaaibonnen verloot!

Deze heerlijke vlaaien zijn ter beschikking gesteld door:

Joost Snijders.

Van de maand juli was de gelukkige:

 • Ron Clerkx

Van de maand augustus was de gelukkige:

 • Jo Moors

Van de maand september waren de gelukkigen:

 • Tom Stals
 • Peter Wolter

Van de maand oktober waren de gelukkigen:

 • Well Verheijen
 • Alex Huijsmans

Iedereen proficiat, vraag niet hoe het kan, maar smul ervan !

 

De horecacommissie van de Grensmeppers